Karriär

Vårt framgångskoncept bygger på en strategi där varje individ utvecklas i linje med sina visioner och personliga drivkrafter. Detta oavsett om det handlar om en karriär på Onelund & Co eller att tillgodogöra sig erfarenheter som ska ligga till grund för en karriär på annat håll inom affärsmannaskap.
Genom kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning tillhandahåller vi en av branschens absolut bästa säljskolor både för erfarna säljare och för dem som precis ska påbörja sin karriärresa.

LEDIGA TJÄNSTER

VÅRA MEDARBETARE BERÄTTAR

Onelund & Co är ett företag som kännetecknas av mångfald, inkludering och tron på alla människors lika värde. Här arbetar idag ca 60 högpresterande säljare som alla har en sak gemensamt – jakten på framgång och personlig utveckling. Nu har du möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt team i en familjär, välkomnande och mycket omtänksam verksamhet. Vi sitter i fräscha lokaler i Täby med nära anslutning till goda kollektiva kommunikationsmedel.

”Onelund & Co är en bra arbetsplats med härlig stämning och fin gemenskap där det finns goda möjligheter till utveckling för den med ambitioner. Här har jag fått bra coaching av duktiga kollegor och förtroende från ledningen, vilket har lett till att jag alltid känner mig motiverad till att prestera ännu bättre och fortsätta utvecklas inom både försäljning och ledarskap.”

Ida – Teamleader

”Försäljning har alltid legat mig varmt om hjärtat och Onelund & Co är en språngbräda för mig vidare i en karriär inom affärsmannaskap. Jag arbetar i våra två största projekt och har på kort tid utvecklats till att bli en duktig säljare med hög lägstanivå som ett resultat av bra feedback, kontinuerlig coaching och stöd från chefer och ledare.”

David – Säljare

”Jag har varit anställd på Onelund & Co i 3 år. Här har jag utvecklats från helt oerfaren till en högpresterande säljare och är idag en del i ett av branschens absolut starkaste säljteam. Arbetsplatskulturen är att beskriva som kärleksfull och inkluderande – det är svårt att ha en dålig dag på Onelund!”

Felicia – Säljare