Karriär

Vårt framgångskoncept bygger på en strategi där varje individ utvecklas i linje med sina visioner och personliga drivkrafter. Detta oavsett om det handlar om en karriär på Onelund & Co eller att tillgodogöra sig erfarenheter som ska ligga till grund för en karriär på annat håll inom affärsmannaskap.
Genom kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning tillhandahåller vi en av branschens absolut bästa säljskolor både för erfarna säljare och för dem som precis ska påbörja sin karriärresa.

VI SÖKER ALLTID NYA TALANGER

Onelund & Co är ett företag som kännetecknas av mångfald, inkludering och tron på alla människors lika värde. Här arbetar idag ca 60 högpresterande säljare som alla har en sak gemensamt – jakten på framgång och personlig utveckling. Nu har du möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt team i en familjär, välkomnande och mycket omtänksam verksamhet. Vi sitter i fräscha lokaler i Täby med nära anslutning till goda kollektiva kommunikationsmedel.

”Onelund & Co är en underbar arbetsplats med härlig stämning och fin gemenskap där det finns goda möjligheter till utveckling för den med ambitioner. För mig handlar arbetet på Onelund framförallt om två saker, arbetsglädje och prestation”.

Andreas

”Försäljning har alltid legat mig varmt om hjärtat och Onelund & Co är en språngbräda för mig vidare i en karriär inom affärsmannaskap. Jag arbetar i våra två största projekt och har på kort tid utvecklats till att bli en duktig säljare med hög lägstanivå som ett resultat av bra feedback, kontinuerlig coaching och stöd från chefer och ledare.”

David

”Jag har varit anställd på Onelund & Co i ca 1 år. Här ansvarar jag för företagets arbete med rekrytering samtidigt som jag verkar som säljare i ett av våra större projekt. Min arbetsplats är fantastisk, här har jag träffat några av mina bästa vänner”.

Camilla