Om oss

VI ÄR ONELUND & CO

Onelund & Co är ett försäljningsbolag som specialiserat sig på telemarketing och är verksamma inom både business to business och business to consumer. Vi har valt att arbeta med välkända företag och varumärken och har gjort så sedan starten 1995. Onelund & Co är en trygg leverantör som står för kvalitet och flexibilitet, en partner som tillför mervärde och en arbetsplats där personalen trivs.

1909 skrev Erik Axel Karlfeldt visan ”Svarta Rudolf ” till Albert Engström på hans 40-årsdag. Svarta Rudolf i visan hette i själva verket Arvid Ljungström och bebodde fastigheten Onelund vid Onefjärden i Grisslehamn. Grundaren av företaget, Carl-Johan Eriksson, är uppväxt i och äger fortfarande fastigheten.

”Onelund är en flexibel partner som kan göra det mesta. Aldrig rädda för att testa något nytt, duktiga inom mer- och nykundförsäljning.

En av sakerna jag har imponerats mest av i mitt samarbete med Onelund, är att de alltid går in helhjärtat i alla projekt och löser uppgiften.”

 

PEDRAM KIA, ANSVARIG TM, POSTKODLOTTERIET

VÅRT TEAM

Utbildning

Här utvecklas oerfarna säljare till fullfjädrade affärsmän/affärskvinnor i en av branschens absolut bästa säljskolor. Vidareutbildning och coaching är en del av vår vardag, även för våra stjärnsäljare. Hos oss är du aldrig fullärd. 

Långsiktiga relationer

Vår ambition är att skapa långsiktiga relationer genom att leverera tjänster som överträffar uppdragsgivarens förväntningar. Högt engagemang, fokus på kvalitet och flexibilitet har bidragit till att flera av de företag vi samarbetar med idag har varit nöjda kunder till Onelund & Co sedan starten 1995.

Kvalitet

Vårt kvalitetsarbete genomsyrar hela organisationen och har sedan starten alltid varit det som utmärkt oss som företag. Vårt gedigna introduktionsprogram och fokus på komptetensutveckling i kombination med kontinuerlig coachning gör att vi alltid kan garantera högsta kvalitet.

Lång erfarenhet

I mer än 20 år har vi framgångsrikt hjälpt våra uppdragsgivare att på ett effektivt och kvalitativt sätt nå sina kunder. Vi startade med telefonförsäljning och besöksbokning med samma mål som vi har idag, att leverera det vi utlovar och ge ett mervärde utöver det förväntade.

Engagerad personal

Onelund & Co är en arbetsplats där personalen känner glädje i sitt arbete, trivs med sina kollegor och motiveras av framgång. Normen är att överträffa förväntningarna och målsättningen är att alltid vara bäst, därför är våra säljteam erkänt högpresterande.

Resultat

På Onelund & Co har vi en vinnarkultur med säljare som motiveras av att överträffa förväntningarna. De specialiserade teamen arbetar strukturerat och engagerat med en tydlig målsättning – att vara bäst!

PRODUKTER

Optimum Treatment  är en svensktillverkad produkt från Onelund & Co. Produkten som tillverkas och säljs av Onelund är en torr smörjspray som ger långtidsverkande slitageskydd på metallytor tack vare PTFE-skiktet.

Vill du veta mer? Hör gärna av dig!