Tjänster

Försäljning

Vi bearbetar både nya och befintliga kunder med den målsättningen att våra uppdragsgivare ska känna sig trygga i vårt sätt att hantera deras varumärke i all kundkontakt. För att uppnå och säkerställa kvaliteten i våra telefonsamtal arbetar vi kontinuerligt med att kvalitetssäkra våra samtal, så att dessa utförs på ett professionellt sätt i enlighet med branschens etiska riktlinjer.

 

Kundservice

Vi erbjuder outsourcing av kundservice, kundtjänst och support. I dialog med er skräddarsyr vi en lösning baserad på era krav och önskemål och tar hand om hela eller delar av er kundservice. Onelund & Co är en flexibel partner som anpassar sig efter verkligheten på just ert kontor.

 

Mötesbokning

För att öka effektiviteten och aktiviteten i ert säljteam så tar vi hand om den inledande kontakten med att boka besök, vilket kommer att höja besöksfrekvensen som ett led i att öka den totala försäljningsvolymen.

 

Marknadsundersökning

Genom marknadsundersökningar får våra uppdragsgivare ett mer korrekt beslutsunderlag i en specifik fråga eller för en viss målgrupp. Detta ger en bättre inblick som leder till rätt beslut.

Processen

  • Formulering av uppdrag

  • STRATEGI

  • DEDIKERAD PROJEKTLEDARE

  • Coaching

  • Kvalitetssäkring

VILL DU VETA MER? HÖR GÄRNA AV DIG!